Új török sorozat indul hamarosan a TV2-n

Forrás: Sefirin Kızı Facebook oldal

Napjainkban egyre több török sorozat látható a magyar tévécsatornákon. Hamarosan egy újabb, sorban az 50. érkezik, ezúttal a TV2 képernyőjére.

Biztosan már többen találkoztak a reklámmal, amelyből kiderül, hogy hamarosan a TV2-n lesz látható A nagykövet lánya (Sefirin Kızı) című sorozat, melynek főszerepében az idehaza is nagy rajongótáborral rendelkező színészt, Engin Akyüreket láthatjuk majd, akinek két sorozata, a Fatmagül (Fatmagül’ün Suçu Ne?) és a Piszkos pénz, tiszta szerelem (Kara Para Aşk), valamint egy filmje, az Emlékek útvesztőjében (Bi Küçük Eylül Meselesi) is látható volt már Magyarországon.

Partnernője először a hazánkban a Végtelen szerelem (Kara Sevda) című sorozatban megismert Neslihan Atagül Doğulu volt, majd később – mivel Neslihan betegsége miatt kénytelen volt felhagyni a forgatással – új színésznő csatlakozott a szereplők közé Tuba Büyüküstün személyében, akinek olyan sorozatai voltak már láthatók idehaza, mint a Bátor és Gyönyörű (Cezur ve Güzel), az Egy ellopott élet (20 Dakika) és a Piszkos, pénz, tiszta szerelem (Kara Para Aşk).

A sorozat 2019. december 16-án indult Törökországban, és szinte a magyar premierrel egyidejűleg, 2021. május 11-én, az 52. résszel búcsúzik a képernyőtől, így a rajongók egy újabb, hosszú ideig futó sorozatot láthatnak majd a tévében.

A sorozat Sancarról (Engin Akyürek) – egy földműves fia, aki Törökország égei-tengeri régiójában, a festői Muğlában él családjával – és a Naréhoz (Neslihan Atagül Doğulu) – egy nagykövet lánya, aki családjával minden évben Muğlában nyaral – fűződő kapcsolatáról szól.

Tizenéves korukban találkoznak először a tengerparton, és különös vonzalmat érezenek egymás iránt olyannyira, hogy a nyári hónapokban elválaszthatatlanok lesznek egymástól. Amikor vége Nare nyaralásának, az év hátralévő részében szívhez szóló leveleket ír Sancarnak, és így tartják a kapcsolatot. Miközben apja különböző megbízatásai miatt Nare szinte az egész világot körbeutazza, addig Sancar családjával a helyi olívaültetvényen dolgozik. Úgy tűnik, a fiataloknak nem számít a távolság, mert annak ellenére, hogy csak nyaranta találkoznak, fokozatosan egymásba szeretnek, és tizennyolc évesen elhatározzák, hogy figyelmen kívül hagyva a köztük lévő társadalmi különbségeket, titokban összeházasodnak.

Ahhoz, hogy kiderüljön, hogyan alakul Sancar és Nare sorsa, mi lesz velük a jövőben és hogy kapcsolódik mindehhez a későbbiekben a Tuba Büyüküstün által megszemélyesített Mavi, kiderül, ha 2021. május 17-én és utána minden hétköznap 15:40-kor a TV2-re kapcsolnak!

Kollár Kata – Türkinfo