Törökország egyik legnépszerűbb sorozatát hozza el a TV2 nézőknek

Kép forrása: youtube

Törökország egyik legnépszerűbb drámája a TV2-n lesz látható!

Ismét új sorozat indul a TV2 műsorán május 17-én 15.40-től. A történet főhőse egy ambiciózus férfi (Akyürek), aki beleszeret egy jómódú nagykövet lányába (Atagül). Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyai végig kísértik őket.

A sorozat főszereplőit már a magyar közönség is jól ismeri: Engin Akyürek-t a a Fatmagülből és a Piszkos pénz, tiszta szerelemből, míg Neslihan Atagül-t a Végtelen szerelemben láthatták a török sorozatok rajongói. Utóbbival ugyanakkor csak az első szezonban találkozhat a közönség, mivel a színésznő betegség miatt kénytelen volt otthagyni a produkciót. A helyére, ám másik szereplőt alakítva Tuba Büyüküstün érkezik majd, aki olyan sorozatokban szerepelt már, mint a Bosszú vagy szerelem, valamint Akyürek oldalán a Piszkos pénz, tiszta szerelemben.

A 2019-ben készült sorozat több egy romantikus drámánál, a főhősnő története ugyanis azt olyan kérdéseket feszeget, mint például egy fiatal nő hogy tud manapság szembenézni és megbirkózni a modern társadalmi elvárásokkal vagy a családja felől rá nehezedő nyomással.

A sorozat epizódjai természetesen a TV2 Play oldalán is visszanézhetőek lesznek!

A nagykövet lánya minden hétköznap 15.40-kor a TV2 műsorán!

Forrás és bemutató videó: t2play.hu