2024. április 20.

Hogy ne csak egy csipet Törökország legyen!

Támogasd a turkinfo.hu török–magyar kulturális hírportál fenntartóját, a Türkinfo Alapítványt, hogy ne csak egy csipetnyit tudjunk elhozni Törökországból, hanem annál sokkal többet!

Mi, a Türkinfo munkatársai elkötelezett hívei vagyunk a törökmagyar kulturális kapcsolatoknak. Éppen ezért napról-napra elhozzuk neked Törökország legfrissebb híreit, belesünk veled a legújabb török sorozatokba, megtanítunk törökül a nyelvóráinkon, valamint érdekes és szórakoztató rendezvényeket szervezünk.

Örömmel tudatjuk veled, hogy követőtáborunk dinamikusan növekszik, amihez te is hozzájárulsz! Azonban nekünk ez azt is jelenti, hogy egyre jobban meg kell felelnünk a követelményeknek és elvárásoknak.

A turkinfo.hu hírportált ingyenesen olvashatod, rendezvényeinket ingyenesen látogathatod, azonban a honlap működtetése, a cikkek elkészítése, fordítása, lektorálása, a rendezvények megszervezése erőforrásokat igényel. Szeretnénk neked még több érdekes cikket hozni és újabb izgalmas rendezvényeket szervezni, azonban ehhez a Te támogatásodra is szükségünk van!

Kérjük, hogy támogasd a Türkinfo Alapítvány további sikeres munkáját!

A támogatásokat az alábbi módon juttathatod el hozzánk:

Banki átutalás

  • Támogatásokat a TörökMagyar Kulturális, Információs és Művészeti Alapítvány (1094 Budapest, Ferenc tér 5. III/31.)
  • OTP Bank Nyrt.-nél vezetett
  • 11709002-20648943 számú bankszámláján tudunk fogadni.

Ha külföldről utalnál, akkor az IBANszám és a SWIFT-kód:

  • IBAN: HU32 1170 9002 2064 8943 0000 0000
  • Swift kód: OTPVHUHB

A számlavezető OTP Bank Nyrt. székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 21.

PayPal

Ha PayPal-on keresztül vagy bankkártyával szeretnél támogatást küldeni, akkor ezt a gombot nyomd meg, az adomány összegének meghatározását Rád bízzuk:
Havi rendszeres támogatást ezzel a gombbal, az összeg kiválasztásával kezdeményezhetsz, a támogatás bármikor felfüggeszthető vagy leállítható:

Rendszeres havi támogatás összege
PayPal-os azonosító e-mail címünk: info@turkinfo.hu

(A PayPal utaláskor is meg tudod adni az e-mail címed a Közlemény – Notes mezőben. Csak akkor tudunk neked később levelet küldeni, ha abban a mezőben megadod.)

A támogatás felhasználása

Rendszeres támogatóinknak köszönhetően tudjuk megszervezni a Pilav ve Sohbet Günleri – Terítéken Törökország című rendezvényeinket, az ő segítségük kellett ahhoz, hogy már két kiadványunk is megjelenjen. Szeretnénk Téged még több rendezvényre meghívni, még több kiadványt átadni, még szélesebb körhöz eljutni. Minden évben egyszer hírlevélben tájékoztatunk arról, hogy a honlapon keresztül összegyűjtött támogatási összeget mire fordítottuk.

Tájékoztatás

Az Alapítványunk közhasznú tevékenységet folytat, a részünkre adott adomány és támogatás ráfordításként elszámolható. Alapítványunk társasági adó csökkentés szempontjából nem rendelkezik „közhasznú besorolással”.

A vonatkozó jogi szabályokról az Általános Szerződési Feltételekben tudsz olvasni.