Parasztfiúba lett szerelmes a nagykövet lánya: romantikus sorozat a TV2-n

Kép forrása: m.facebook.com

Nare és Sancar kapcsolata csak akkor rendeződhet, ha képesek szembenézni a múlt árnyaival. A romantikus török sorozat a Tv2-n látható hétfőtől péntekig 15.40-től.

Még gyermekként szeretett egymásba Nare, a nagykövet lánya és Sancar, a parasztfiú. Szerelmükből legenda született. Alig várták, hogy elég idősek legyenek a házassághoz, a sors azonban közbeszólt, és a boldogság, a közös élet helyett szakítottak egymással. A lány nyom nélkül eltűnt, különböző történetek kapnak róla szárnyra: egyesek szerint meghalt, mások szerint Európába utazott.

Évekkel később Nare Montenegróban él a kislányával. Amikor egyik nap menekülniük kell, Nare úgy dönt, visszatérnek Törökországba, hogy Melek megismerhesse az édesapját. Nem tudja, hogy Sancar éppen az esküvőjére készül. A férfi azonban nem boldog, még mindig a hajdani szerelmén jár az esze. Megdöbben, amikor az esküvőjén meglátja egykori kedvesét, és megtudja, hogy Nare azt szeretné, ha a lánya vele lenne. Sancar nem akarja elhinni, hogy az ő gyermeke. Az esküvő persze botrányba fullad. Ez azonban csak a kezdet, és ahhoz, hogy a helyzet rendeződjék, Sancarnak és Narének szembe kell néznie a múlt árnyaival.

Nare szerepét a huszonnyolc éves Neslihan Atagül alakítja, akinek rossz emléke (is) fűződik a sorozathoz: betegség miatt kénytelen volt abbahagyni a munkát, Tuba Büyüküstün ugrott be helyette. Atagülben szerencsésen keverednek közel-keleti ősei és fehérorosz édesanyja vonásai. Tehetsége mellett a szépségének is szerepe volt benne, hogy korán megvetette lábát a filmvilágban: tizennégy évesen állt először kamera elé. Húszévesen már főszerepet játszott A pokol kapujában című drámában, és nálunk is ment a Végtelen szerelem című sorozata. A színészkollégájával, A szultána című sorozatból ismert Kadir Doğuluval 2013-ban, a Fatih Harbiye széria forgatásán ismerkedett meg, három esztendővel később összeházasodtak.

Neslihan Atagül sorozatbéli partnere, Engin Akyürek idén tölti be a negyvenet. Ő is az új évezred felfedezettje, kurd gyökerekkel rendelkezik, ereiben asszír, zsidó, perzsa, örmény és török vér keveredik. A népszerű sorozatok (Fatmagül; Piszkos pénz, tiszta szerelem) mellett több filmben (Végzet, Emlékek útvesztőjében) is láthatta néző.

Érdekesség, hogy A nagykövet lánya az ötvenedik török sorozat, amit Magyarországon bemutattak.

Forrás: www.blikk.hu