Szintfelmérő nyelvi feladatlapok a január 25-i Pilav Günü rendezvényhez

Ha biztosan tudod, hogy részt fogsz venni a „Miért érdemes ma törökül tanulni?” című Pilav ve Sohbet Günleri rendezvényünkön, és foglalkoztál már a török nyelvvel, akkor javasoljuk, hogy töltsd ki a lenti linken elérhető szintfelmérőinket. A teszteket alapfokú, illetve középfokú szinten készítettük el, azt kell kitölteni, amelyikhez közelebb érzed a tudásodat. A tesztlapokat a tesztvissza@citromail.hu e-mail címre várjuk vissza.

A kijavított feladatlapokat a rendezvényen adjuk át, amiből megtudhatod, milyen szinten állsz jelenleg, és milyen kurzust javaslunk, ha szeretnél komolyabban foglalkozni a nyelvtanulással.

Miért tanulj törökül

Figyelem! A mostani tesztek segítségével csakis személyesen tudunk konzultálni, e-mailen keresztül nem tudjuk visszaküldeni az eredményeket azoknak, akik nem jelennek meg a rendezvényen. Amennyiben a földrajzi távolság miatt az online óráink iránt érdeklődsz, látogass el a Türkinfo Nyelvsuli oldalára, és tedd fel nekünk a kérdéseidet.

Ha gondjaid adódnak a feladatlapok letöltése során, kérlek, lépj velünk kapcsolatba a toroknyelv (kukac) turkinfo (pont) hu e-mail címen!

Alapfok

Középfok