Hibiszkuszos serbet

Kedves Olvasóim!serbet-2_fileminimizer

A jó idő beköszöntével egyre aktuálisabbá válnak a legkülönfélébb frissítők, üdítők, limonádék. A keleties életérzés jegyében engedjétek meg, hogy most egy nagyon különlegeset ismertessek meg Veletek: a hibiszkuszos serbetet. Szükségesek ezúttal hozzá különleges hozzávalók, melyeket egzotikus élelmiszerboltokban tudtok beszerezni.

Az egyik ilyen extra hozzávaló a szárított rózsaszirom, melyet a mostani bevásárlásom során nem kaptam, ezért biztos ami biztos vettem rózsavizet és rózsateát is ennek helyettesítésére. Végül csak a rózsavízből használtam 4 cl-nyi mennyiséget (ez elegendő lett) a 2.5 liter vízhez. A recept 2 liter vizet ír, én azért használtam többet, mert a serbetet hosszan kell forralni és nem szerettem volna, ha 2 liternél kevesebb marad a végére. Az alábbi fotón láthatjátok a rózsaszirom helyettesítő alternatívákat:rozsa_viz_fileminimizer

Folytatás és recept>>>