Átkelt a Szivárványhídon a hős mentőkutya, Lendon

Kép forrása: facebook

Szomorú hírről számolt be Kulcsár József, a Kulcsár Kutató – Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány vezetője hivatalos közösségi oldalukon: Lendon, a hős mentőkutya tizenegy évesen átment a Szivárványhídon. A németjuhász beteg volt, tervezett műtét közben aludt el örökre.

Kulcsár Józsefről, csapatáról és a Lendonról rendszeresen beszámoltunk a Győr+ Médiában is, hiszen nagyon sok szép sikert vittek véghez ők közösen: megannyi eltűnt személy nyomára vezette rá gazdáját Lendon, és a februári, pusztító törökországi fölrengésnél is segítséget nyújtottak.

A kivételes kutyára október 24-én tervezett műtét várt, hiszen korábban daganatot találtak a szervezetében. Sokan segítettek, hogy a költséges műtét megvalósulhasson, amiért József nem győzött hálás lenni az embereknek. Most ő kért, most nekik volt szükségük segítségre.

A nap folyamán József még arról számolt be, hogy a tervezett műtét előtt még egy ultrahang vizsgálatot végeztek a németjuhászon, ahol kiderült, hogy hererákkal is küzd, így azt a daganatot is el kell távolítani.

Folytatás

Forrás: gyorplusz.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here