Kıvanç Tatlıtuğ a Netflixen: itt az előzetes a Yakamoz S-245 sorozathoz

Mindannyiunk közös érdeke, hogy életben maradjunk – hangzik el a hamarosan képernyőre kerülő új török Netflix-sorozatban, melyben a főszerepeket Kıvanç Tatlıtuğ és Özge Özpirinçci (Egy csodálatos asszony című sorozat főszereplője) alakítja.

A film tudományos fantasztikus stílusa nem túl megszokott a török filmpiacon, ám az előzetes alapján érdemes lesz megnéznünk. Katasztrófafilm ez a javából, mely világvégét jósol, és már az elején hallhatjuk a fent említett baljós mondatot.

Forrás: Netflix Youtube oldala

Kıvanç Tatlıtuğ egy tengerbiológus kutatót alakít, aki kutatótársaival egy tengeralattjáróra kerül, és süllyedésük után nem tudják pontosan, mi történik a felszínen, sőt küldetésük pontos célját is csak akkor ismerik meg, amikor már késő visszafordulniuk. Arman a saját életéért is küzd, miközben azért is harcol, hogy élete szerelmével kapjon egy második esélyt.

A forgatókönyv Jason George (Hakan, a védelmezőt is ő írta) Atasay Koç, Cansu Çoban és Sami Berat Marçalı közös munkája. A rendezői székben a világhírű Tolga Karaçelik (a többszörös Arany Narancs győztes) ül, akiről a Türkinfo egyik cikkében is részletesen olvashatnak.

A Yakamoz S-245 című sorozatot teljes egészében április 20-tól nézhetjük meg a Netfixen, addig egy rövid előzetesben láthatjuk, mire számíthatunk.

Erdem Éva – Türkinfo