Can Yaman ezúttal Budapestre menekült a bíráló vélemények elől

Can Yaman – akit a török Jason Momoa becenévvel is illetnek, mert nem lehet nem észrevenni hasonlóságukat – év végi pihenésre Budapestre utazott. Az utazás célja csak részben vakáció, mivel Can Yaman az utóbbi hetekben egy szerencsétlen nyilatkozata miatt teljes hallgatásra lett ítélve, és gyakorlatilag menekül az országból az őt érő támadások elől.

forrás: tv100

Can Yaman 1989-ben született, modellként, majd sorozatsztárként vált ismertté. A Gönül İşleri (Szívbeli dolgok), İnadına Aşk (Annak ellenére szerelem), Hangimiz Sevmedik (Melyikünk nem szerette), Dolunay (Teihold) című sorozatok után a tavalyi év egyik legnépszerűbb romantikus komédiájának, az Erkenci kuş (Korai madár) című film főszereplője.

az  Erkenci kuş zárójelenete (forrás: puhutv )

Amikor a sorozat lekerült a műsorról, a főszereplők továbbra is a sajtó és a nézők figyelmét élvezték, főleg mikor nyilvánosságra hozták, hogy a kamerákon kívül is párt alkotnak. A férfi azt nyilatkozta: a 20. epizód óta szerelmesek egymásba. Demet Özdemir játszotta szerelmét a filmben, és a férfi szerint nagyon összeillő párost alkottak a szerepben, de az életben is.

Amit mondott idáig nem jelentene gondot, ám kiegészítette a mostanra már híres „libidó nyilatkozattal”. Szerinte a főszerepet játszó szerelmespárnak magas libidóval kell rendelkeznie. Ráadásul hozzátette: „Szerintem a színészek két részre oszthatók: a libidóval rendelkezők és a nem rendelkezők”.

Óriási visszhangot okozott a nyilatkozat és számtalan színésztársa rögtön le is csapott rá. Csak néhány példa a számtalan bírálatból: Enis Arıkan: „Akinek nincs libidója, ne tweeteljen!”, Berrak Tüzünataç: „Bölcs embertől, bölcs szavak”, Tuba Ünsal: „Ha kilépnénk a macsó létből és a valós művészeti értékről beszélnénk …”, Nilgün Belgü: „40 éve vagyok színész, először hallok ilyet”, Genco Erkal: „Libidó helyett nézzük meg van-e esze vagy nincs”.

Ezekután gyakorlatilag némaságra ítélték tanácsadói. Hetek óta semmi nem jelenik meg róla a közösségi oldalain, illetve külföldre – Brazíliába – utazott. Pár napra visszatért Isztambulba, hogy találkozzon a családjával, ám december 27-én ismét a repülőtéren fotózták le, amint elutazik. Ezúttal Budapestre, ahol az évvégét tölti egy barátjával.

forrás: takvim.com.tr

2020. január 5-én pedig – állampolgársági kötelességének eleget téve – katonai szolgálatra fog jelentkezni.

Erdem Éva – Türkinfo

1 COMMENT

Comments are closed.