Belőtte első gólját, percek múlva kidőlt a szezonra a Juve-védő

Az AS Roma ellen térdsérülést szenvedett Merih Demiral, így várhatóan az idény hátralevő részét és a nyári futball Európa-bajnokságot is ki kell hagynia a Juventus török válogatott védőjének.

A 21 éves hátvéd a 2-1-re megnyert vasárnap esti római bajnoki 3. percében szerzett vezetést a torinóiaknak, majd a 19. percben le kellett cserélni. Ez volt az első találata a Juvéban, majd később egy felugrás után rosszul fogott talajt, és azonnal a térdéhez kapott. Saját lábán sántikált le a pályáról, de rögtön nyilvánvaló volt, hogy nagy a baj.
Klubja közleménye szerint a játékos bal térde rándult meg, ennek következtében szakadt az elülső keresztszalag és károsodott a porc, ezért műtét vár rá. Olasz sajtóhírek szerint felépüléséhez fél év kell, ez az átlag effajta sérüléseknél. A meccsen a Roma is elveszített egy játékost: az olasz Nicoló Zaniolo szintén térdszalagszakadást szenvedett, így ő is kidőlt a szezonra, illetve szintén lemaradhat az Eb-ről, amelyet június 12. és július 12. között rendeznek, többek között Budapesten.

Forrás: index.hu