Az Arsenal és az MU megfigyelőket küldött a török védő miatt

A Premier League két óriása egyaránt a Juventus török válogatottjára, Merih Demiralra pályázik.

Demiralt a nyáron szerződtette a Juventus a Sassuolóból, ahové fél évvel korábban került a Alanyasporból.

A török védő egyelőre próbál minél több játékidőhöz jutni, egyelőre egy meccsen léphetett pályára.

Az Ajaxból érkező Matthijs De Ligt érkezése eleinte azt sugallta, hogy Demiralra inkább a középpályán lehet szükség. Most azonban úgy tűnik, hogy ő a negyedik a rangsorban a belső védők között Bonucci, De Ligt és Rugani mögött. A Tuttosport értesülése szerint már csak emiatt is továbbra is ott van a török a legnagyobb klubok látóterében. A lap értesülése szerint az Arsenal és a Manchester United is megfigyelőket küldött a Juventus meccseire a 21 éves török játékos miatt.

Demiral a török válogatott védelmének tengelyében a Leicester City játékosa, Caglar Soyuncu mellett játszik. A védő lenyűgöző teljesítményt nyújtott a törökök izlandi Eb-selejtezőjén, ahol a 0–0-s végeredménynek köszönhetően a török csapat kijutott az Eb-re.

Az Arsenal a hírek szerint kiváltképp érdeklődik Demiral iránt, akiért 34 millió fontos sem sajnálna. A nyáron volt esély arra, hogy a csapattársa, Rugani szerződik át az Ágyúsokhoz, de őt végül megtartották a torinóiak. Helyette David Luizt szerződtették 8 millió fontért az égető védőgondok enyhítésére.

Állítólag az AC Milan is érdeklődik Demiral iránt, de a vörös-feketék inkább csak kölcsönbe szeretnének.

Forrás: www.fourfourtwo.hu