A három nővér – Egy régi kedvenc is feltűnik az új török sorozatban

Kép forrása: telenovella.hu

A lánytestvérek történetét bemutató széria rövid idő alatt hatalmas rajongótáborra tett szert Magyarországon is.

A török sorozatok népszerűsége töretlen hazánkban, mindegyik igazi rajongótábort szerez magának. A tévénézők most három fiatal lánytestvér sorsáért izgulhatnak a TV2 képernyőjén.

Csak egy lánya van

A három nővér anyját, Nesrin Kalendert İclal Aydın alakítja, és ő az azonos című regényéből készült a forgatókönyv is. Az 52 éves asszony ugyanis nemcsak színésznő, de író és újságíró is egyben. Ankarában járt egyetemre, de Berlinben is élt, 25 évesen költözött vissza szülőhazájába, és fordult a filmezés felé. Már 16 könyve jelent meg. Aydın négyszer ment férjhez – az első választottjához kétszer is –, végül mind a négyszer elvált, utoljára öt éve. Lánya, Zeynep Lal az első-második férjétől született.

Musicalekben játszana

A 27 éves Özgü Kaya, vagyis a sorozatbeli Türkan Kalender Korman Isztambulban született, és az ottani zeneakadémián végzett – operaénekesnek készült. A színészet később kezdte érdekelni, hat éve játszik csak sorozatokban, A három nővérben az egyik testvért, Türkant alakítja. Nagy álma, hogy musicalekben is szerepeljen. Nemrég egy tévéműsorban beszélt arról, hogy a nagymamájának milyen sokat köszönhet. Az igazit még keresi, egyelőre egy cuki kutyussal osztja meg az otthonát.

Hollywoodban is bemutatkozott

A 29 éves Almila Ada az egyik nővér, Dönüş Kalender a sorozatban, őt a Cennet című széria címszereplőjeként is ismerhetjük. De a hazájában modellként és balerinaként is jegyzik. Divattervező anyukájával egy időben Oroszországban élt, így jól beszél oroszul. Prágában és Londonban is tanult balettozni, emellett az isztambuli zeneakadémián zongoratanulmányokat folytatott. Tehetségre Holly­wood is felfigyelt: amikor balerinát kerestek a Bosszúállók: Ultron kora című mozihoz, hogy Scarlett­ Johansson­ karakterének fiatal verzióját alakítsa, ő kapta a lehetőséget. Mindemellett még egy piláteszközpontja is van! A magánügyeit viszont szereti megtartani magának. Annyit tudni csak róla, hogy korábban évekig együtt volt egy Paul Sevdik nevű fiatalemberrel.

Folytatás

Forrás: story.hu