Magyarországon jár iskolába a török szappanopera sztárjának meseszép lánya

Kép forrása: sorozatwiki.hu

Budapesten tanul a népszerű színésznő, A három nővér című sorozat sztárja, İclal Aydın lánya. A fiatal nő nagyon lelkesen érkezett a magyar fővárosba, ami végül teljesen levette a lábáról. Kulisszatitkokat osztott meg az édesanyjáról és a sorozatról Zeynep Lal.

Könnyen előfordulhat, hogy szembesétál velünk Budapest utcáin a magyarok által is közkedvelt, A három nővér című sorozat főszereplő, İclal Aydın, mivel nálunk tanul az egyetlen gyermeke. Az 52 éves színésznő nagy népszerűségnek örvend Törökországban, hiszen nemcsak a sorozat főszereplője, de több könyvet is írt már. A színésznő lánya, Zeynep Lal a Story magazinnak adott interjút.

A fiatal, csinos nő január óta Magyarországon tartózkodik, ugyanis itt kezdett bele az egyetembe, ahol kommunikációt tanul. Kiderült, hogy híres édesanyja tanácsára választotta Budapestet, ami azóta nagyon a szívéhez nőtt.

„Édesanyámnak egy átlagos nyári napon a barátnője mesélt Budapestről, és egyszer csak anya azt mondta nekem: »Lal, hallottam, hogy Budapest olyan gyönyörű város… Nem szeretnél ott egyetemre járni?« Aznap délután utánanéztem, és estére már meg is volt a választásom: Budapestre megyek, és az egész egyetemi időszak alatt ott is maradok. Ez a város túl gyönyörű ahhoz, hogy csak egy rövid időre tapasztalhassam meg” – mesélte a színésznő lánya, aki nagyon örül, hogy Budapest mellett döntött.

„Kezdetben fellángolás volt a részemről, de most már bátran mondhatom, hogy a legjobb választásnak bizonyul.”

Folytatás

Forrás: www.blikk.hu