Törökországban gyilkolta meg férje a negyvenéves cseh énekesnőt

Instagram felvétel

Június első felében sokkolta az embereket a tragikus hír, hogy a cseh énekesnő, Victoria Velvet Blyth (†40) meghalt, akit saját férje Törökországban gyilkolt meg. Családja és a legközelebbi barátai nemrég vettek tőle végső búcsút Csehországban.

A koporsót az énekesnő holttestével együtt egy hete szállították Törökországból Csehországba. A temetésre Prágában került sor a Jiřího z Poděbrad téren lévő Urunk Szent Szíve templomban. A Blesk című cseh lap szerint Victoria családja, rokonai és barátai vettek végső búcsút tőle. A szertartás előtt azonban különböző biztonsági intézkedéseket vezettek be – minden jelenlévőnek fel kellett mutatnia személyi igazolványát, hogy senki ne juthasson be, aki nem volt meghívva. A búcsúztató csaknem másfél órán át tartott, melyet követően az énekesnő földi maradványait tartalmazó fehér koporsót kivitték a templomból.

A Victoria Velvet Blyth keresztnevén ismert énekesnőt férje és három gyermekének apja, David Thomas Blyth (†53) gyilkolta meg a család ankarai villájában. Blyth állítólag tette után lelőtte magát. A török média szerint gyermekeik a villában voltak az incidens idején, a legidősebb fiú a lap értesülései szerint még segítséget is hívott. A skót származású David Thomas Blyth egy nemzetközi olajkutató cég tulajdonosa volt. Munkája miatt hosszabb ideig külföldön élt. Victoria eközben Prágában élt gyermekeivel, amíg férje üzleti okokból tartósan Törökországba költözött. Sokkoló tettének indítékát azok az üzenetek adhatták, amelyeket Victoria mobiltelefonján talált.

Forrás: ujszo.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here