Török tengerpartra mennek nyáron a Tolna vármegyeiek

Kép forrása: www.pikrepo.com

A török tengerpartra vágynak a Tolna vármegyeiek az idei év nyarán, és az ötcsillagos, all inclusive ellátást biztosító, mindenféle kényelemmel és luxussal felszerelt szállodákba. Igencsak felkapott Törökoroszág, a török tengerpart, és egyre inkább növekszik az érdeklődés Görögország és Spanyolország iránt is.

Az idei év nyarának sláger külföldi országa Törökország. A Tolna vármegyeiek már utazási irodákon keresztül foglalják a török tengerpartokon található ötcsillagos, all inclusive ellátást biztosító szállodákat, kapkodnak a törökországi nyaralásokért, tájékoztatta lapunkat Csillagné Szintai Zsuzsanna szekszárdi utazási iroda vezető. A múlt évben is ragaszkodtunk Törökországhoz.

Török utak vezetik a sort

Csillagné Szintai Zsuzsanna elmondta, hogy a március elejei foglalások alapján Törökországot idén Görögország és Spanyolország követi a sorban. A görög és a spanyol utak iránt egyre nagyobb az érdeklődés. Az egzotikus úticélokat is keresik a Tolna vármegyeiek, jelenleg a legnépszerűbb Bali és a Maldív-szigetek, amelyek kedvelt nászút helyszínek is.

Folytatás

Forrás: www.teol.hu