Tavaszi fotóverseny a Türkinfón: Vedd elő a fotóid, és élesítsd az Instagram-fiókod!

A Türkinfo meghirdeti tavaszi fotóversenyét, amelyet 2018. március 1-10. között tart az Instagramon.

A verseny témája: „Magyar szemmel Törökországban – Török szemmel Magyarországon.”

Bármilyen képet várunk, ha azt magyarként Törökországban járva készítetted, illetve törökként Magyarországon fotóztad. Legyen szó egy ismeretlen helyi lakos portréját megörökítő pillanatfelvételről, tájképről vagy természetfotóról, bármit beküldhetsz, ha az neked kifejez valamit!

Minden nap végén 2 darab „A nap képe” kerül kiválasztásra: az egyik Magyarországon készült, a másik Törökországban. A nap nyertese fotókat a Türkinfo amatőr fotós munkatársai választják ki. A nap képe választás a magyar idő szerint 20 óráig közzétett képekből történik.

10 nap, 10 kép, 10 esély!

A verseny győztes fotója a 10 nap alatt kiválasztott 20 fotóból kerül ki. A nyertes képet İsa Çelik és Alper Yeşiltaş (@alperyesiltas) török fotóművészek választják ki.

A napi nyertes képeket, majd a győztes fotót közzétesszük a @turkinfo Instragram-fiókján, a Türkinfo Facebook-oldalán és a http://turkinfo.hu/magyar/ honlapon, így azt sok ezer követőnk láthatja. A versenyben résztvevő azzal, hogy a fényképet közzéteszi a fent leírtak szerint, hozzájárul, hogy képét a Türkinfo megjelentesse.

A győztes nyereménye: ha magyar lakcíme van, egy török termékekből összeállított ajándékcsomag, ha török lakcíme van, akkor pedig egy magyar termékekből összerakott ajándékcsomag.

Ha részt szeretnél venni a versenyben, íme a szabályok:

  1. A közzétett kép alatt jelölnöd kell a @turkinfo Instragram-fiókot, és a #turkinfo2018foto
  2. Írj 1-2 mondatot, hogy számodra miért fontos ez a kép.
  3. Kövesd a @turkinfo fiókot.
  4. Mivel a zsűritagoknak látniuk kell a közzétett képet, tedd nyilvánossá Instragram-fiókodat.
  5. Minden versenyző naponta egy fotóval indulhat, és adott napon csak a 20.00 óráig közzétett fotók versenyeznek „A nap képe” címért. 2018. március 10-én 20.00 órakor véget ér a verseny, a később beérkezett fotók már nem vesznek részt a bírálatban.

Március 1-től várjuk a fotókat! #turkinfo2018foto

Mindenkinek sok sikert és csodás fényeket kívánunk!