Szulejmán a múlt, Serhat Teoman az új török szívtipró, aki az anyósa kertjében érzi magát a legjobban

Továbbra is hódítanak a török sorozatok, de a titokzatos Szulejmánt alakító Halit Ergenc helyett már új szívtipró próbálja meghódítani a tévés romantikára vágyó asszonyok szívét. Serhat Teoman, a Küzey Güney és a Szívhelyzet főszereplője nem nagyon bírja a fényűzést, legjobb barátja az egyik ismert kollégája, és az anyósa kertjében érzi a legjobban magát.

9 érdekesség Serhat Teomanról, amit érdemes tudnod!

Odavan az állatokért
Kedvesével együtt több kutyájuk is van. Ráadásul Instagram-követői imádják, amikor cuki kutyákkal és macskákkal pózol a neten. Mondjuk nehéz eldönteni, hogy az állatoktól vagy a színész jól belőtt frizurájától és nézésétől olvadoznak az emberek…

Párkapcsolati terapeuta
Májusban kissé túlozva, de párkapcsolati terapeutának nevezte el a színészt a török sajtó, miután különös fotók kerültek napvilágra. Serhat Teoman egyik focista haverja akkoriban szakított barátnőjével, akivel négy évig voltak együtt. A sportoló Serhat tanácsát kérte, aki azt javasolta cimborájának, hogy ne szálljon ki haraggal egyetlen kapcsolatából sem. Mi több, felajánlotta a volt párnak, hogy reggelizzenek négyesben és teszteljék le, hogy működne-e közöttük a barátság a szakítás után.

Szakítás vagy esküvő?
Leyla Feray török színésznő és Serhat Teoman 2015-ben jött össze. Bár a legtöbb interjúban a házasságról faggatják őket, rendre kikerülik ezeket a kérdéseket. Azt azért elmondják, hogy számukra előny, hogy mindketten szakmabeliek, és pontosan értik, hogy a társuk milyen nehézségeket él át egy új szakmai kihívás kapcsán. Bár az elmúlt hónapokban felmerültek olyan pletykák, hogy szakítottak – többek között azért, mert Leyla nem volt ott a korábban említett baráti reggelin –, ezeket a híreket a színésznő cáfolta meg június elején néhány friss, közös fotóval az Instagramon.

Cikk folytatása>>>

forrás: nlcafe.hu