Szerelmi taktikák 2: a házasság a tét

Már egy év telt el … így kezdődik a beharangozó.

Aslı és  Kerem kalandjai, taktikái, játékai folytatódnak, sőt július 14. óta már meg is nézhető a Netflixen. Könnyű kikapcsolódást ígér a film, mely egy éve a szerelem kibontakozásával kezdődött, most pedig a tét: lesz házasság vagy sem.

Az első rész bemutatása:

Új török filmet mutatnak be 2022. február 11-én a könnyű, romantikus történetek kedvelőinek a Netflixen, amit Demet Özdemir rajongói biztosan nem hagynak ki. Izgalmas lehet azoknak is, akik Kappadókiába szeretnének utazni a képernyőn keresztül. A férfi főszereplő, Şükrü Özyıldız sármja sem utolsó szempont, hogy eltöltsünk másfél órát a képernyő előtt.

A történet nem túl eredeti: egy blogger lány fogadást köt barátnőivel, hogy milyen egyszerűen elbánik a következő pasival, aki belép az életébe. Bizton állítja, hogy tökéletesen ismeri a férfiakat, így könnyedén szerelmes lesz belé, akit ő kiválaszt.
A fiú is hasonló dolgot bizonygat a női nemről: ő ismeri a szebbik nem minden szokását, trükkjét.

Láttunk már ilyet, ugye? De miért ne nézzük meg újra a jól ismert mesét? Talán még komikus is lehet. Az előzetes mindenesetre sokat ígérő. A film címe: Szerelmi taktikák (Aşk Taktikleri).

Erdem Éva – Türkinfo