Startol az új török Netflix sorozat: Aşk 101

2020. április 24-én mutatják be a harmadik Törökországban gyártott Netflix-sorozat 8 epizódját. A Hakan, a védelmező és az Atiye után itt az Aşk 101 (Szerelem 101), mely 1998 Törökországába repíti a nézőket.

A sikert előrevetíti, hogy a forgatókönyvet Meriç Acemi írta, akinek a Kiralık Aşk és az Ufak Tefek Cinayetler című sorozatokat is köszönhetik a rajongók. A nézők a remek történeteket hatalmas nézőszámmal hálálták meg.

Az Aşk 101 szereplői Pınar Deniz, Kubilay Aka, Alina Boz és Mert Yazıcıoğlu, illetve egy igazi meglepetés a Kara Sevda (Végtelen szerelem) rajongóinak: a főszereplő tanár nem más, mint Kaan Urgancıoğlu, aki nem akármilyen alakítást nyújtott Emir Kozcuoğlu szerepében.

A történet egy gimnáziumban játszódik a 90-es években. Minden fiatalnak megvan a saját gondja, miközben a felnőtté válás útjára lép. Egymással kötött barátságuk segít átvészelni a nehézségeket, ráadásul fejükbe veszik, hogy két tanáruk között szerelemnek kell szövődnie, és összefognak, hogy összeboronálják őket. Rájönnek, hogy együtt milyen erősek, ám azt is felismerik, hogy a szerelmet nem lehet erőltetni.

Két beharagozó filmet nézhetünk meg: az elsőben a szereplőkkel ismerkedünk meg, a másodikban már a történésekből is hosszabb ízelítőt kapunk.


Információk forrása: filmloverss.com

Erdem Éva – Türkinfo