Serie A: Calhanoglu megünnepli, ha betalál a Milan ellen

Kép forrása: commons.wikimedia.org

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale török középpályása, Hakan Calhanoglu nem fogja majd vissza a gólörömét, ha betalál korábbi csapata, az AC Milan ellen – mondta el a Corriere dello Sportnak.

Calhanoglu négy idényt követően hagyta el a nyáron a Milant a városi rivális Inter kedvéért. A török középpályást ingyen szerezte meg a bajnoki címvédő, miután nem hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését. A 27 éves török játékos eddig remekel új csapatában, négy olasz bajnokin egy gólt szerzett és két gólpasszt adott. November 7-én rendezik a milánói derbit, amelyen Hakan Calhanoglu nem fogja vissza magát, ha betalál korábbi csapatának.

„Ha ez megtörténik, akkor azt fogom tenni, mint mindig” – árulta el Calhanoglu a gólörömre vonatkozó kérdésre a Corriere dello Sportnak.

A 62-szeres török válogatott labdarúgó arról is beszélt, mi a Milan-szurkolók reakciója, amikor találkoznak vele a városban.

„Közös fotót kérnek tőlem, és azt mondják, szeretnek. Senkivel sem volt gondom a Milannál, még mindig tartom a kapcsolatot korábbi csapattársaimmal.”

Forrás: www.nemzetisport.hu