Ötcsillagos szállodára cserélte az albérletet – mert a szálloda olcsóbb

Kép forrása: www.pxfuel.com

A 24 éves férfi azt mondja, ha a munkahelye engedékenyebb lenne a távmunkát illetően, a következő években is egészen biztos a török szállodában élne.

Őszintén szomorú voltam, mikor az egy hónapot követően össze kellett csomagolnom, és haza kellett jönnöm. Ha tehetném – és a munkahelyem is engedékenyebb lenne a távmunkát illetően – már holnap jönnék vissza – ismeri el a 24 éves Josh Kerr, aki az elmúlt egy hónapban éppen azért cserélte egy török luxusszállodára manchesteri albérletét, mert legyen bármilyen furcsa is, így olcsóbban kijött a hónapra.

A tiktoker Kerr nem is olyan régen a csatornáján megosztott egy videót, amiben a lehetetlenül drága albérletek miatt panaszkodott, és amit 24 óra leforgása alatt több millióan láttak. A fiatal férfi ezután döntött úgy, hogy a következő hónapot egy török luxusszállodában tölti, ami egy hónapra 944 fontjába (átszámítva több mint 400 ezer forintjába) került, ám még így is olcsóbbnak bizonyult, mint a félmilliós albérlet (amiben az albérleti díjon felül már a rezsiköltség is benne van).

Josh azt mondja, bár az időeltolódás kezdetben okozott neki némi fejtörést, a hónap végére már egészen jól működő rendszere volt arra, hogyan hidalja át azt a három órát, amivel Törökországban előbbre jár az idő, mint Angliában. „Mivel az időeltolódás miatt volt, hogy délután fél egykor kellett elkezdenem dolgozni, mindig jutott időm egy kiadós reggelire és egy kis városnézésre is munka előtt” – meséli.

Folytatás

Forrás: nlc.hu