Mentás burgonyaleves

Kedves Olvasóim!mentas_krumpli_leves_1_of_1_fileminimizer

Mai bejegyzésemnek, akár a „Hogyan főzzünk fényből valamit?” címet is adhattam volna, ugyanis tényleg alig néhány alaphozzávaló szükséges csak a most következő leveshez. A menta számíthat talán kicsit extrábbnak – nem biztos, hogy mindenki tart otthon – de nekem, mint a török konyha kedvelőjének természetesen kihagyhatatlan fűszer. Balkonládában is van az erkélyemen, igazán nekem való növény, hiszen még mindig nem sikerült megölnöm szegényt (a kertészkedés nem annyira megy) 😀

Tehát ez a recept nekem most nagyon jól jött, mivel mindenből kifogytam, vásárolnom kellett volna menni, de ehhez éppen semmi kedvem nem volt. Szerencsére rátaláltam a most következő receptre, így megmenekültem az éhhaláltól. A recepten semmit nem változtattam, úgy jó, ahogy van. Tartalmas, finom leves lesz belőle, a receptben megadott mennyiségeket tekintve kb. két, emberes adagnyi. Nyilván ez a hozzávalók mennyiségeinek emelésével és az arányok megtartásával növelhető, attól függően, hogy hány embernek főzünk.

Érdemes kipróbálni, jó étvágyat kívánok hozzá!

Recept>>>