Meglepetésdal az Anya sorozat sztárjától

Gonca Vuslateri: Hep bi’ şey eksik

Gonca Vuslateri film- és sorozatszínésznőkét ismert Törökországban, illetve pár éve külföldön is. 2020. május 8-án – a koronavírus miatti nehéz napok közepette –  egy dalt adott ki, mellyel igazi meglepetést okozott rajongóinak. Ez az első szólóénekesként előadott dala, de határozottan erőteljes első lépés egy új terület felé.

A dal címe: Hep bi’ şey eksik – Valami mindig hiányzik. A szöveget és a zenét nem kisebb sztár, mint Sezen Aksu írta, aki ajándékba adta a fiatal énekesnek. A hangszerelést Doğan Duru – a Redd nevű együttes alapítója és szólistája – készítette, és gitáron is kíséri az énekest. A dal stúdiófelvételei még 2019-ben készültek, ám az elmúlt hetekben fejeződtek be az utómunkálatok.

A magyar tévénézők leginkább az Anya című sorozatból ismerik a színésznőt. A TV2 képernyőjén 2019-ben láthatták a japán formátum alapján készült török sorozatot, mely a világ számos pontján hatalmas sikereket ért el. A sorozatban Şule Akçay szerepét alakította nagy átéléssel.

A színésznő első dalában Doğan Duru és Levent Özer gitározik, basszusgitáron Okan Kaya, dobon Berke Özgümüş, hegedűn Özge Metin játszik.

Nincs más hátra: hallgassák meg a dalt! Remélem annyira megszeretik, mint én, amikor első hallásra felkaptam rá a fejem. Ezért született ez a cikk.

Erdem Éva – Türkinfo