Külföldre költözött, hogy beindítsa a vállalkozását, végül egy herceg vette feleségül

Fotoğraf: Instagram / Hande Macit

Hande Macit története afféle modern tündérmese. A török származású nő közgazdászhallgatóként döntött úgy 2010-ben, hogy tanulmányait külföldön folytatja, de álmában sem gondolta volna, mi fog vele történni.

Hande választása Hollandiára esett. Befejezte tanulmányait, és 2019-ben Hollandiában indította be joghurtgyártó vállalkozását is. A legkevésbé sem számított arra, hogy Sándor herceg, a mecklenburgi királyi család tagja lesz az üzleti partnere, arra pedig még kevésbé, hogy a munkakapcsolatból szerelem, majd házasság lesz.

A pár tavaly házasodott össze, azóta Rotterdamban élnek, Hande pedig hivatalosan is Wenden, Schwerin és Ratzenburg hercegnéje. Fiuk, Leopold ebben az évben jött világra. Hazájában Handét az első török származású európai hercegnéként ünneplik, és az ifjú házasok már tervezik a látogatást Törökországba.

Az esküvője előestéjén adott interjúban Hande elmondta: egyáltalán nem számított arra, hogy Európa egyik legrégebbi királyi családjába fog beházasodni. „Mindig is űrhajós akartam lenni, nem álmodoztam arról, hogy hercegnő legyek” – nyilatkozta.

Forrás: divany.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here