Ketten mentek be az alagútba, háromfős családként jöttek ki

Forrás: ntv.com.tr

Egy tanárnő, Seda Giray, első gyermekének adott életet, nem is akárhol. A kórházba tartottak, amikor áthaladtak az Eurázsia-alagúton, ám annyira felgyorsultak az események, hogy a baba az autóban született meg.

Mivel csütörtökön kora reggel a szülési fájások egyre gyakrabban jelentkeztek, elindultak a kórházba. A pár Isztambul Kartal kerületében él, de orvosuk egy Bahçelievler kerületben található intézményben ügyelt.

Mikor beértek az alagútba, mely a föld alatt 106 méterrel halad a két földrész – Európa és Ázsia – között, a fájdalmak annyira sűrűsödtek, hogy az anya megértette: most szülni fog. Felvette a pózt, majd a baba feje egyszercsak kibukkant. Az anyuka várandósan ment az alagútba, és ölében a kisdeddel jött ki onnan.

Az apuka elmesélte, hogy rendőrségi kíséretet kaptak, sokan utat is adtak nekik, és a reggeli csúcsforgalomban csodának számító 48 perc alatt tették meg az utat, ám a kisfiú ezt nem várta meg. A kórháznál egy nővérke az autóba hajolva vágta el a köldökzsinórt. Az anyuka és a kisbaba is jól vannak, már haza is tértek otthonukba.

A 2015-ben házasságot kötött pár, Seda Giray (37) tanár és Deniz Giray (38) villamosmérnök, eddig kettesben élt, mostantól családjuk tagja Devin Ege is, aki bizonyára még az unokáinak is mesélni fogja, hogyan is jött a világra.

Forrás: ntv.com.tr

Erdem Éva – Türkinfo