Ezek a török munkagépek kategóriájuk kiválóságai ár-érték arányban és anyagminőségben

Kép forrása: www.ozdoken.com.tr

Eladási rekordok, sokéves tapasztalat és kizárólagos forgalmazás a Novara Coop Kft-nél.

Az Özdöken mezőgazdasági munkagépgyártó török vállalat – a 2022-es magyarországi forgalmazási adatok alapján – a Novara Coop Kft.-t kérte fel a márka kizárólagos forgalmazására és teljes körű gyári képviseletére. A felkérést a tököli cég elfogadta és alkatrész-utánpótlás, valamint szerviz tekintetében is teljes felkészültséggel tekint a 2023-as szezon elé – jelentette be a hírt Pilisi Andor, a Novara Coop Kft. marketing igazgatója.

A szakember felidézte, hogy a két vállalat közötti együttműködés 2021-ben kezdődött, amikor a Novara Coop Kft. elindította az Özdöken Pertum gabonavetőgépek és Evodisc rövidtárcsák forgalmazását, és ezzel 2021. év végére megháromszorozta az Özdöken magyarországi gépforgalmazását.

Az első év sikereit látva az Özdöken Cambridge hengereket is palettára tűzte a Novara Coop Kft. Ezt a gépcsaládot is rövid idő alatt sikerült megszerettetni magyar gazdálkodókkal.

2022. januárban az AGROmashEXPO egyik újdonságaként a Novara Coop Kft. bemutatta az Özdöken szemenkénti vetőgépek teljes szortimentjét – különös tekintettel a magasabb kategóriájú, világszinten elismert, magyar fejlesztésű DMS08 vetésellenőrző rendszerrel felszerelt modellekre.

A széthúzható, teleszkópos szemenkénti vetőgépek tekintetében is nagy az érdeklődés és folyamatosan növekvő eladási számokkal büszkélkedhet a cég. Ezekkel az eszközökkel 45 cm-től 75 cm-es sortávolságig lehet vetni és a gépek teljesen széthúzhatók 3 méterig.

„Szemléletmódváltásra ösztönöztük a gazdálkodókat az Özdöken márkával kapcsolatban, ugyanis az olcsó munkagépek jelzője helyett a márka megbízhatóságát és a kategóriájában kiemelkedő anyagminőséget szerettük volna hangsúlyozni az értékesítések során.

Ez a filozófia maximálisan beigazolódott, hiszen a kisebb üzemmérettel rendelkező gazdálkodók is egyre inkább a minőségi eszközöket igénylik – az Özdöken márka pedig kiváló ár-érték arány mellett bizonyította a magas minőséget is.

Egy jó márka híre szájról-szájra terjed, különösen a mezőgazdasági termelők körében. A gazdálkodók ajánlása nyomán egyre több kis- és közepes üzemben dolgozik már a második Özdöken munkagép” – fűzte hozzá Pilisi Andor.

Folytatás

Forrás: www.agroinform.hu