Egyedi ruhák különleges helyszínen fotózva

Hicran Önal Isztambulban élő divattervezőnő. A nevéhez fűződő márka, a Miha már évek óta a nőies, hordható ruhák garanciája. Modelljei a muszlim nők öltözködésére vonatkozó előírásoknak is megfelelnek, de viselheti azokat bárki más is.

Korábbi munkáit megnézve láthatjuk, hogy kollekciója bemutatását soha nem bízza a véletlenre. Különleges helyszíneken fotózva, egyedi fényképeket alkot csapata.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miha by Hicran Önal (@mihaofficiall) által megosztott bejegyzés,

A 2019. évi őszi-téli kollekciójához ismét egyedi helyszínt választott, Hakkarit. A Kelet-Törökországban található tartomány nevének megemlítése hosszú évtizedeken át a terrorizmust juttatta mindenki eszébe. Hicran Önal és 12 fős csapata ebben a körzetben, a 3800 méter magasan tálalható Berçelan-fennsíkon dolgozott a Németországból és Csehországból érkező modellekkel.

„Azt akartam megmutatni, hogy mennyire szép ez a terület: minden itt fekvő kő, a virágillatú lejtők és a színek” – mondta a tervezőnő.  „Valóban csodálatos a természeti adottsága. Bárcsak mindenki láthatná! A levegője, a vize hihetetlen. Az egyik oldalon hó, a másikon virágok. Mint egy paradicsom!” – folytatta Hicran Önal.

Íme néhány a fotói közül. Mind a ruhák, mind a környezet figyelemreméltóak.

 

A tervezőnőt érdemes megismerni két Instagram fiókján keresztül is. A @mihaofficiall oldalon találhatjuk meg modelljei hivatalos fotóit. Gondolom a Hakkariban készült képek is hamarosan megjelennek itt. Alábbi ruhát azért emelem ki, hogy rögtön utána egy példát is láthassunk a viselésére.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miha by Hicran Önal (@mihaofficiall) által megosztott bejegyzés,

A tervezőnő ugyanis maga is viseli ruháit. Mivel ő kendőt hord, így a saját személyes profilján (@hicranonall) közzétett képein minden esetben haját takaró kendővel jelenik meg. Nemcsak tervezi a ruhákat, de – határozottan állíthatjuk – megmutatja azt is, hogyan „kell” azokat – a szó nemes értelmében – viselni. Igazi nőies nő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miha by Hicran Önal (@hicranonall) által megosztott bejegyzés,

Forrás: cnnturk.com

Erdem Éva – Türkinfo