Dzsudzsákért egészen irreális összeget kérnek a törökök

dzsu-fill-670x450Elengedné a török klub, de nem mindenáron. A Bursaspor elnöke meghökkentő kijelentést tett Dzsudzsák árát említve.

Ali Ay, a török klub első embere úgy véli, mind Dzsudzsák Balázs, mind az együttes másik kulcsembere, Tomas Necid távozására jelentős az esély, azonban áron alul semmiképp nem válnának meg a két játékostól – számol be róla a bursaspordabugun.com.

– Mindketten remek játékosok, és megfelelő ajánlat esetén természetesen távozhatnak, azonban szó sincs róla, hogy mindenáron eladnánk őket. Mindkettejükért 10 millió eurót szeretnénk kapni, ha valaki leteszi ezt az összeget, nem gördítünk akadályt az átigazolás elé- fejtegette az elnök, aki azt is hozzátette, a magyar szélső közölte, hogy távozni akar, azonban konkrétumokról jelenleg nem tud beszámolni, míg Necid esetében a Malaga lehet a befutó.

A Bursaspor további átigazolási terveire is nagy hatással lehet a két futballista sorsának alakulása.

– Nem tervezünk több játékost hozni, de ez változhat, 1-2 futballista érkezése előfordulhat, amennyiben Dzsudzsák és Necid esetében jó üzletet tudunk kötni. De ha nem kapunk megfelelő ajánlatot értük, és nálunk maradnak, biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek majd a csapatért, ahogy eddig is.

csakfoci.hu