Aki túlsúlyos, tényleg jobb szerető?

szexVan egy terület – ráadásul az egyik legfontosabb az életben -, ahol állítólag nem hátrány a súlyfelesleg. A szexuális életünkről van szó.

Minden év elején megfogadjuk, hogy mostantól sportolni és fogyni fogunk, és mindent betartunk a cél érdekében. Azt azonban ne hagyjuk, hogy szerelmi életünkre is hatással legyenek a változások. Számos vizsgálat ugyanis kimutatta, hogy a testes férfiak jobb szeretők, a molett hölgyek pedig többet szexelnek.

Az emberek nagy része ma már rendszeresen foglalkozik a súlyával, és próbál ideális kapcsolatot kialakítani a mérleggel. A törekvés nem meglepő, hiszen minden honnan, a televízióból, a magazinokból és az internetről tökéletes testű nők, és sportos, kigyúrt férfiak mosolyognak vissza ránk. Megjelenésükkel tudat alatt is azt sulykolják belénk, hogy nekünk is így kell kinéznünk: a férfi szinte nem is férfi, ha nem izmos és borotvált, a nőknél pedig mintha a darázsderéknál csak a hosszú és gyönyörű lábak lenének fontosabbak. Mintha csak így lehetnénk sikeresek a magánéletben és a munkahelyen.

Tovább