A Türkinfo postán küldi el a személyesen Önnek dedikált könyvet

Új kulturális küldetésbe kezdett a Türkinfo.

A Covid-19 járvány hatására szociális életünk egyre szűkül, ezért a Türkinfo  mindennapjainkat színesebbé szeretné tenni és kultúrával kívánja gazdagítani azáltal, hogy Magyarországon élő, Magyarországról író vagy Magyarországgal valamilyen módon kapcsolatban lévő alkotók egyedileg, az Önök részére dedikált könyveit juttatja el az olvasókhoz.

Az első ilyen kötet, melyet átvehetnek,

 Gün Benderli nyve,

melyben a híres költővel, Nazım Hikmettel kapcsolatos emlékeit osztja meg.

“Giderayak” – Indulás előtt

Gün Benderli ebben a kötetben annak történetét meséli el, hogyan ismerkedett meg Nâzım Hikmettel először versein keresztül, majd személyesen is. A Nâzım Hikmet kiszabadításáért indított hatalmas összefogás, Törökországból való szökésének története, az 1951-ben Berlinben rendezett Világifjúsági Találkozón létrejött első találkozás, a rádiós napok, a költő Nâzım Hikmetből lassan-lassan Nâzım bátyámmá való alakulás és a költő haláláig tartó kapcsolat története ez.

Hogyan lehet Öné a kötet, melyet az író Önnek dedikál?

  1. A Türkinfo Alapítvány bankszámlájára (TÖRÖK-MAGYAR KULT, INF ÉS MŰV ALAP 11709002 20648943) átutalja a könyv árát, mely 3.500 Ft. (Ha valaki szállítócéggel szeretné megkapni a könyvet, akkor annak költségét, további 1.000 Ft-ot is szükséges utalnia.)
  2. Majd megküldi az info@turkinfo.hu e-mail címre a banki átutalás igazolását és az információt, hogy milyen névre kéri a dedikációt. Amennyiben lakcímre történő szállítást kér, a címet is írja meg! Ez esetben az utalás összege 4.500 Ft, külföldi postázás esetén ez egyedi összeg lehet.
  3. Amennyiben személyesen kívánja átvenni a könyvet, e-mailben értesítjük arról, hogy a könyv dedikációja elkészült, majd egy budapesti, központi címen veheti azt át.

(Megjegyzés: a könyv korlátozott számban áll rendelkezésre, így a teljesítések a megrendelések sorrendjében történnek.)

 Hogy ne hiányozzék a kultúra a mindennapi életükből