A törökök szövetségi kapitánya „gondosan felépített csapatnak” tartja a magyar válogatottat

Kép forrása: commons.wikimedia.org

Magyar-török – Vincenzo Montella szövetségi kapitány „hosszú évek alatt gondosan felépített” csapatnak tartja a magyar labdarúgó-válogatottat, amellyel pénteken megmérkőzik a török nemzeti együttes.

Montella: gondosan felépített csapat a magyar
„A magyar válogatott erősségét illetően elég megnézni az elmúlt évek eredményeit, ugyanis 2022 óta mindössze háromszor kapott ki. Marco Rossi hosszú évek alatt gondosan felépítette a csapatot” – mondta sajtótájékoztatón az MTI érdeklődésére a törökök szintén olasz szakvezetője, aki elárulta, kollégáját néhány éve teljesen véletlenül ismerte meg egy vakációzás során, azóta viszont rendszeresen beszélnek.
Montella gyönyörűnek nevezte a Puskás Arénát, melyet korábban még nem látott, szerinte meccs közben biztosan még szebb lesz, ahogy a szurkolók megtöltik.

„Versenyképes csapatokat válogattunk ki az Eb-felkészülésre, mert semmi értelme papíron gyengébb ellenfelekkel játszani, abból nem tanulunk és nem fejlődünk. Nekem különösen fontos az előttünk álló négy barátságos mérkőzés, mert szeptemberi kinevezésem óta csak négy találkozója volt a válogatottnak” – fogalmazott a 49 éves Montella, aki hozzátette, a magyar csapatra azért esett a választásuk, mert több felállást és taktikát képes alkalmazni egy meccsen belül.

Folytatás

Forrás: www.eurosport.hu