A lány, a fiú és a család

Vannak olyan sorozatok, amelyekről már akkor nagyon sokat beszélnek a tévénézők, amikor még csak a beharangozók érkeznek meg. Ilyen most az Aile (A család), melynek első epizódja biztosan rekord közeli nézettséget fog hozni.

Forrás: showtv.com.tr

Kıvanç Tatlıtuğ és Serenay Sarıkaya két olyan név, mely a nézők nagy részét akár külön-külön is leültetné a képernyő elé, de együtt már biztosan. Az első bemutatkozást gyorsan követte a második rövid videó, amelyből megtudtuk: február 14-én (Valentin-napon) tervezik bemutatni az első epizódot.

A sajnálatos természeti katasztrófa és a gyászidőszak miatt azonban – nagyjából két hétre – felfüggesztettek minden sorozatot, így ez a bemutatkozás is elhalasztásra került: az új kihirdetett időpont 2023. március 7.

A történet izgalmasnak mutatkozik: egy szupergazdag család telis-tele problémával, amelyek nemcsak a családon belüli kapcsolatokat teszik tönkre, de a világgal sincsenek jó viszonyban. A fiatal férfi megismerkedik egy tehetséges pszichológus lánnyal, akinek személye azonnal áthelyezi a családon belüli súlypontokat és számtalan viszályhoz vezet.

Ami miatt még örömmel várom, hogy belekezdjek ebbe a sorozatba, egy másik szereplő: Canan Ergüder. A nagyon tehetséges színésznő nemrégen súlyos betegségen esett át, gyógyulásával reményt adva sok más nőnek is. Éppen egy éve tért vissza a munkához, azóta szüntelenül vesz részt különböző produkciókban, de társadalmi célú kampányokban is.

Az már csak extra izgalmat hoz számomra, hogy szeretett városomból, Izmirből láthatunk számtalan képet, ha megnézzük az új, sikeresnek ígérkező török sorozatot.

Erdem Éva – Türkinfo