Törökország-szendvics

A szendvicsek fajtájának és összetevőinek se szeri, se száma. Ezért is ehetünk mindig mást, mégis ugyanazt. Most a savanyú káposztával ismerkedünk. szendvics

Hozzávalók

vaj (sótlan,lágyított)

3 db mogyoróhagyma (fehér és zöld részei is)

10 dkg savanyúkáposzta (mosva,szárítva)

1 db alma (hámozott,reszelt)

frissen őrölt bors

1/4 csésze majonéz

2-3 evőkanál chiliszósz

2 teáskanál aprított kapribogyó

1 evőkanál kapribogyó (folyékony)

8 szelet rozskenyér

8 szelet kapros uborka

1 evőkanál kapros uborka leve

8 szelet pulykamell felvágott

reszelt sajt

Elkészítés:

A vajat melegítsük fel egy serpenyőben. Adjuk hozzá a mogyoróhagyma fehér részeit, és addig pirítsuk, amíg világosbarna nem lesz. (Kb. 3 perc)

Adjuk hozzá a savanyú káposztát és az almát, majd sózzuk, borsozzuk. Főzzük addig, amíg a káposzta meg nem szárad (Kb.10 perc).

Adjuk hozzá a mogyoróhagyma zöld részét is, és 1 percig főzzük össze a többi összetevővel.

Részletek>>>

2012-09-07

http://www.mitfozzunkma.hu