Török háttérel minőségi gépek

Kép forrása: turkishexportal.com

A 33. Bábolnai Gazdanapokon a közel 200 kiállító között a Turquagro is jelenlétét tette termékeivel. A cég az eddigi összes bábolnai rendezvényen részt vett, és ez idén sem volt másként, ugyanis mint Nyúl Lőrinc folyamatokért felelős vezető elmondta, már-már kötelező a részvétel a legnagyobb hazai mezőgazdasági rendezvényen.

A Turquagro Kft. 2014 óta van jelen a piacon. A török Azim mezőgazdasági gépgyártónak az importőrei. Elsősorban talajművelő eszközöket forgalmaznak, emellett szemenkénti vetőgép eladás számít keresett árucikknek.

De a cég szeretne a forgatásmentes talajművelés felé orientálódni, ehhez próbálják igazítani a termékpalettát, amelyhez hozzátartoznak még továbbá a különféle talajlazító kultivátorok, ami nagyon széles választékban elérhető náluk.

Ahogy Nyúl Lőrinc említi, kedvező árkategóriákkal, ár-érték aránnyal dolgoznak, korrekt minőségű termékek árusításával.
Viszonteladóik az ország különböző régióiban megtalálhatóak, a cég székhelye pedig Lakiteleknél található, mindemellett direktértékesítést is folytatnak.

Nem utolsó sorban megemlítendő, hogy forgalmazott gépeikkel szántóföldi gépbemutatókon is részt vettek, hogy láthatólagosan bizonyítást nyerjenek eszközeik az ügyfelek, vásárlók körében.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu