Sajtóhír: Szalai Attiláért bejelentkezett az Atlético Madrid!

Kép forrása: hu.wikipedia.org

Török sajtóértesülések szerint az újdonsült spanyol bajnok Atlético Madrid érdeklődik a Fenerbache két játékosa, a török válogatott Ozan Tufan, illetve a magyar válogatott Szalai Attila iránt – írja a fenerkolik.org.

Azonban nem csak a madridi klub az egyetlen, amely érdeklődik a magyar válogatott védő iránt. Leicester City volt az első, amely bejelentkezett a védőért, majd jött a Sevilla, a Lazio, a Leipzig és a Monaco ám a Fener nem viccelt: 25 millió euroért kért a védőért, ráadásul jelezte a klub, hogy az Európa-bajnokság előtt nem tárgyal az eladásról.

Szalait idén január 17-én szerződtette a török sztárcsapat. A védő négy és fél évre szóló megállapodást írt alá az isztambuli klubhoz, amely sajtóhírek szerint 2,3 millió eurót fizetett érte a ciprusi Apollónnak.

A futballista 2019 novembere óta szerepel Marco Rossi válogatottjában, amelyben azóta alapember és tagja az EB-re készülő keretnek is.

A magyar játékost 2025 nyaráig köti szerződés a török csapathoz, de ez korántsem jelenti azt, hogy ne távozhatna hamarabb a klubtól.

Forrás: www.goal.com