Miután megmentette az életét, örökbefogadta a macskát a sürgősségi orvosa

1A kóbor cica élelmet és egy kis biztonságot keresve próbált belopózni a török kórházba, amikor a forgóajtó az útját állta.

A pórul járt macska ezek után hosszú percekig volt az ajtó és az üvegfal foglya, és közben alig-alig kapott csak levegőt. Jószívű állatbarátok mentették meg az életét, köztük a sürgősségi osztály egyik orvosa, Halil Akyürek. Az orvos a Bored Pandának elmondta, amikor rátaláltak, a macska látszólag menthetetlenül be volt szorulva az ajtó és a fal közötti résbe.

Egyik kollégánk szerencsére ki tudta menteni a szegény párát, aki addigra már nem lélegzett. Tudtam, hogy gyorsan kell cselekednünk, ha meg akarjuk menteni az életét, ezért azonnal megkezdtem az újraélesztést.” Akyürek elmondta, miután szívmasszázzsal sikerült újraindítani a cica szívét, oxigénmaszkot adtak rá, majd konzultáltak egy állatorvossal a szükséges gyógyszerekről.

„Végül még el is neveztük, a nem mindennapi megmenekülése után a Miracle (csoda) nevet kapta tőlünk” – mondja az orvos büszkén, aki a megmentése után magához vette a hófehér kóbor macskát.

Forrás: nlcafe.hu