Kire hagynád azt, akit a legjobban szeretsz?

Kép forrása: youtube

Úgy tűnik, a Netflix előveszi a jól ismert történeteteket, hozzájuk ad néhány nagyon kedvelt színészt, és új sikerfilmeket készít a jól ismert receptek alapján. Így tett nemrégiben a Szerelmi taktikák című filmmel, ahol egy fogadás miatt lettek szerelmesek egymásba hőseink (Demet Özdemir és Şükrü Özyıldız). Alig mutatták be, 60 országban került a TOP10 film listájára.

Máris itt a következő film, amelyet a főszereplők miatt biztosan megnézünk majd. A történet ismét nem sok újdonságot jelent.

Adott egy lány, aki megtudja, hogy egy súlyos betegség miatt 5 hónap van hátra életéből. Van egy tüneményes kisfia, akinek pótapát keres. Valakit, akire rábízhatja kincsét, miután ő már nem lesz vele. Láttunk már sok hasonló történetet. Ennek ellenére biztos, hogy leülünk páran a képernyő elé, hogy lássuk a kedvenceinket: Aslı Enver mindenki szívében ott van, mióta eljátszotta az „Isztambuli menyasszonyt”, és nem feledjük a Kara Sevdából Emir Kozcuoğlut sem, akit Kaan Urgancıoğlu alakított.

Most kettőjüket együtt láthatjuk, mert hamarosan, egészen pontosan 2022. március 21-én mutatják be új romantikus filmjüket a Netflixen Sen Yaşamaya Bak (a magyar Netflixen Jó kezekben) címen.

Erdem Éva – Türkinfo