Jó utat! – kedvcsináló a legújabb Netflix-filmhez

Forrás: Netflix

Egy újabb török film lesz látható hamarosan a Netflixen. A „Jó utat” (Yolun Açık Olsun) című road movie 2022. május 23-án debütál a digitális platformon.

A híres török ​​neveket felvonultató film rendezői székében Mehmet Ada Öztekin ül, aki olyan filmeket rendezett már, mint a Csoda a 7-es cellában vagy a Beni Cok Sev.

A film, amelyet tavaly nyáron forgattak Isztambulban, Ankarában, Afyonkarahisarba és Dalyan környékén, Hakan Evrensel azonos című regénye alapján készült.

A történet röviden: A Törökország délkeleti részén folyó háborúban megsérült Salih kapitány, aki az őt ért megpróbáltatások miatt poszttraumás stressz szindrómával küzd, bajtársával, Kerim zászlóssal Dalyan felé indul, hogy megakadályozza, hogy annak nagy szerelme, Elif, egy másik férfihez menjen feleségül.

A történet főszereplője két, Nemzetközi Emmy-díjra jelölt török kiválóság: Engin Akyürek (Salih kapitány) és Tolga Sarıtaş (Kerim zászlós).

A közelmúltban az előzetes is megérkezett a filmhez, melyet a legnagyobb videómegosztón már több mint félmillióan láttak.

Kollár Kata – Türkinfo