Ha Szalai eligazol, a Chelsea-ből érkezik az utódja: Töredékébe kerülhet, mint a magyar

Kép forrása: www.fanatik.com.tr

Török sajtóhírek szerint a Fenerbahce már felkészült arra az esetre, ha Szalai Attila távozik a télen: az isztambuliak a Chelsea-ből néztek ki egy védőt az állítólag épp a Chelsea-hez tartó védő helyére.

Mint ismeretes, a török Fenerbahce 23 éves védője, Szalai Attila a korábbi hírek szerint jó eséllyel a BL-címvédő Chelsea-nél folytatja pályafutását, de későbbi sajtóbeszámolók szerint még nem feltétlenül dőlt el a sorsa, hiszen számos európai topcsapat sorban állhat érte, akik a Galatasaray elleni vasárnapi rangadón is megnézik majd.

Egy nemrégiben megjelent cikk szerint a Fenernél készülnek már arra, ha nem tudják végül megtartani magyar alapemberüket, akit 23-24 millió euró körüli összegért adnának csak el – akár épp a Chelsea-nek.

HA EZ MEGTÖRTÉNIK, A TÖRÖK CSAPAT ÉPP A LONDONI KÉKEKTŐL HOZNÁ EL AZ UTÓDJÁT: A GAZETE VATAN ÚGY TUDJA, HOGY AZ ISZTAMBULIAK KISZEMELTJE A BL TAVASZI GYŐZTESÉNEK FRANCIA KOROSZTÁLYOS VÁLOGATOTT VÉDŐJE, A SZALAINÁL EGY ÉVVEL FIATALABB, AZAZ 22 ESZTENDŐS MALANG SARR.

A fiatal bekk az előző idényben, kölcsönben a Portóban szerepelt, ebben a szezonban viszont marad a Chelsea-nél, de inkább csak kiegészítőembernek számít. A Fenerbahçe valószínűleg képes is lehetne kivásárolni a franciát 2025-ig szóló szerződéséből, hiszen a becsült értéke “mindössze” 7,5 millió euró, azaz Szalai valószínűsíthető vételárának nagyjából egyharmadáért talán meg is lehetne szerezni.

Forrás: www.csakfoci.hu