Egyszerűen nem lehet abbahagyni a Netflix új török sorozatát

Forrás: netflix.com

Amikor az ember török sorozatokról hall, nem feltétlenül a minőség jut az eszébe. Pedig az elmúlt években több egészen értékelhető, Törökországban készített produkció is képernyőre került hazánkban. Kiemelkedő volt például a Monte Cristo grófját feldolgozó Ezel – Bosszú mindhalálig, de a Szulejmán is sokak ingerküszöbét megütötte. Utóbbiból mondjuk jó nagy mém lett, és a széria sok gúnyos megjegyzést kapott.

A Netflixen nem sűrűn fordul elő, hogy török sorozat nagyobb érdeklődést váltana ki az emberekből. A kereskedelmi televíziók és a streamingszolgáltatók közönsége nem nagyon fedi egymást. Legutoljára talán a Hakan, a védelmező című szuperhősös széria volt ilyen, most pedig

AZ ÉJFÉL A PERA PALACE HOTELBEN TUDTA MAGÁT FELTORNÁZNI A NETFLIX NAPI TOP 10-ES LISTÁJÁRA, ÉS TARTJA IS MAGÁT. A CIKK ÍRÁSÁNAK PILLANATÁBAN A NYOLCADIK A LEGNÉPSZERŰBB SOROZATOK KÖZÖTT.

Valljuk be, nem sok török időutazós sorozatot látni úgy egyáltalán a kínálatban, már csak az alapvetése miatt is izgalmas az Éjfél a Pera Palace Hotelben. A történet egy Esra (Hazal Kaya) nevű újságíróról szól, aki éppen rettenetesen szenved a munkahelyén, mert a főnökei szórakoztató anyagokat várnának tőle, ő viszont imád mélyebbre merülni, és állandóan kifejtős cikkekkel borzolja a szerkesztője idegeit. Új projektje, amelyet a 130 éves Pera Palace Hotelről csinál, papíron megint egyszerű feladatnak tűnik, ám a misztikum váratlanul közbeszól.

Folytatás >>>

Forrás: index.hu