Az RTL Magyarország új sorozatot vásárolt

Külföldi hírforrásból derült ki, hogy megvette a tévétársaság a 2006-ban három Oscar-díjat is nyert Ütközés című amerikai film nyomán íródott Carpisma című sorozatot.

Az RTL Magyarország megvásárolta az Ay Yapim által gyártott és a Madd Entertainment által forgalmazott Carpisma / Crash című sorozatot – írja a Műsorvízió blog, a worldscreen.com oldalon megjelentek alapján.

A török sorozat forgatását 2018-ban kezdték, főszereplője Kivanc Tatlitug.
Gyászában balesetet okoz a Carpisma főszereplője

Az RTL Magyarország által megvásárolt Carpismában a főszereplő a drámai oldalát mutathatja meg, a 2006-ban három Oscar-díjat is nyert Ütközések című amerikai film nyomán íródott történetben Kivanc egy olyan férfit játszik, aki családja elvesztése miatti gyászában elmerülve közlekedési balesetet okoz, melynek áldozatai később sorra felbukkannak az életében.

Fórizs Tibor, az RTL Magyarország filmbeszerzési osztályának vezetője úgy nyilatkozott a Wordscreen.com-nak, hogy már akkor felfigyelt a sorozatra, amikor még csak az előzetesét látta, a széria első epizódja pedig egyenesen lenyűgözte.

Az RTL-es osztályvezető szerint a Carpisma története az összefonódó sorsok által érdekes ívet ír le, tele van izgalmas fordulatokkal, kidolgozott és mély karakterekkel, így az elmúlt évek egyik legígéretesebb török drámája.

Arról egyelőre nem tudni, hogy az RTL Magyarország mely csatornáján és mikor mutatják be a sorozatot, és arról sem tudni biztosat, hogy Kivanc szinkronhangja ismét Makranczi Zalán lesz-e.

Magyarországon már ismert a főszereplő

Folytatás

Forrás: media1.hu

További információ és bemutató: rtl.hu

Videó: youtube