A PSG-ből erősít az MU, Ribéry beszólt CR Aranylabdája miatt – külföldi körkép

A török bajnokságban szereplő Basaksehir elnöke, Göksel Gümüşdağ hétfőn már Barcelonában tárgyalt Arda Turan átigazolásával kapcsolatban. A török klub honlapjának tájékoztatása szerint sok kérdésben megállapodtak a felek, de még néhány apróság hátravan.

Chelsea: A Chelsea feladta annak lehetőségét, hogy megszerzi a Juventus játékosát Alex Sandrót, mivel a londoniak nem szeretnének 65 millió euró körüli összeget fizetni a torinóiaknak. (London News)

Meghosszabbították dán középhátvédjük, Andreas Christensen szerződését. A 21 éves válogatott védő négy és fél évre szóló új megállapodást írt alá kedden. Christensen 2012-ben került a londoni klub akadémiájára, majd az együttes vezetői 2015-ben kölcsönadták a német élvonalban szereplő Borussia Mönchengladbachnak, melynél két évet játszott. A tehetséges futballista a mostani szezon előtt tért vissza a Chelsea-hez, s gyorsan alapemberré vált, eddig 22 tétmeccsen lépett pályára az idényben. (MTI)

Liverpool: A Liverpool és az Arsenal is megszerezné a Barcelona horvát válogatott középpályását, Ivan Rakiticet. A 29 éves klasszis Coutinho érkezésével távozna a katalánoktól. (Diario Gol)

A Hivatásos Labdarúgók Szövetsége (Professional Footballers Association) szerint Mohamed Salah volt december hónap legjobb játékosa az angol bajnokságban.

Manchester City: Térdspecialistához küldték Gabriel Jesust. A brazil játékos a 0-0-ra végződő Crystal Palace elleni bajnokin szenvedett térdsérülést. (Sky Sports)

Forrás és további hírek: www.csakfoci.hu