A legfontosabb szabály: ne bízz senkiben, főleg nem egy asszonyban – Új török sorozat: Az örökség ára

Fotó: RTL

„Ha földre löknek, tanulj meg felállni – mondja az üzletember Yaman az ötéves unokatestvérének Az örökség ára című török sorozatban. – A legfontosabb szabály: ne bízz senkiben. Főleg nem egy asszonyban.” A széria minden hétköznap 16.40-től látható az RTL-en, illetve visszanézhető az RTL+ streamingoldalon.
Ezeket látta már?

Kemény és sikeres üzletember Yaman Kirimli. Sanyarú gyermekkora volt, de nem adta fel, sőt, sokkal inkább megerősödött. Nagyon mélyről kapaszkodott fel, hatalmas kitartással és akaraterővel váltotta valóra az álmát. A rideg és könyörtelen férfi senki iránt nem táplál érzelmeket. Azaz egy kivétel mégiscsak van. Az ötéves unokatestvére, aki képes meglágyítani a szívét. A férfi nemcsak védelmezi és biztonságot nyújt számára, de a nevelését is a kezébe veszi. Önmagához hasonló erős embert akar nevelni Yusufból, aki méltó örököse lehet a Kirimli-vagyonnak, biztos kézzel irányítja majd a birodalmat.

Ha nem akarod, hogy az élet magad alá gyűrjön, akkor mindig légy erős – mondja Yaman a kis Yusufnak. – Ne mutass könyörületet. Ne mutass gyengeséget. És ha eljön az idő, ne habozz, ha vasököllel le kell csapni. Ha a halál ösvényén jársz, szemed se rezdüljön. Haladj rendületlenül. Ha földre löknek, tanulj meg felállni. A legfontosabb szabály: ne bízz senkiben. Főleg nem egy asszonyban. Az összes nő kígyó.

Folytatás

Forrás: www.blikk.hu