A Besiktas már most szabadulna Kariustól

Továbbra sem találja a helyét a kapus Loris Karius. A 2018-as BL-döntő negatív hőse, az akkor még a Liverpoolban védő német nagy hibái is kellettek, hogy a Real Madrid sorozatban harmadszor legyen a sorozat legjobbja.

Nem volt meglepetés, hogy Jürgen Klopp lepasszolta, egymillió euróért a török Besiktas vette kölcsön. Már nagyon bánják. A csapat a bajnokságban csak a negyedik, az Európa Liga csoportkörében három meccsből kettőt elveszített.

Ami ennél is jobban bántja a török csapat vezetőit, hogy a bajnokságban és az EL-ben lejátszott 13 meccs alatt már 20 gólt kaptak. Karius pedig nem tudott ebben sokat segíteni, 7 bajnoki és 3 EL-meccsen összesen 15 gólban volt része.

Éppen ezért szeretnék a törökök, ha nem kellene még majdnem két évig a német kapussal szenvedniük – ennyire kölcsönözték ki -, hanem visszaküldhetnék Liverpoolba. Opcióként felmerült, hogy a csatár Divock Origi veszik kölcsön helyette, aki eddig Wolfsburg szerepelt, de a nyáron visszatért Liverpoolba, ám azóta csak egy bajnokin kapott csak lehetőséget. És akkor gólt lőtt.

Karius az elmúlt néhány hónap alatt sem tudott javítani sem a presztízsén, sem pedig a statisztikáin. Az idei 10/15-ös mutatóval

Pályafutása 186 meccsén 235 gólt kapott.

Forrás: index.hu