A kiállított José Mourinho megint botrányt csinált

ISTANBUL, TURKEY – JUNE 2: Fenerbahce unveil Jose Mourinho as their new coach in front of fans at Ulker Stadium on June 2, 2024 in Istanbul, Turkey. After the signing ceremony, Coach Jose Mourinho, along with Fenerbahce President Ali Koç, toured all the stands and waved to the fans. (Photo by Seskim Photo/MB Media/Getty Images)

A Manchester United harmadszor is döntetlent játszott az Európa-liga alapszakaszában, ezúttal korábbi vezetőedzője, José Mourinho jelenlegi csapata, a török Fenerbahce otthonában. A portugál szakember hozta a formáját, előbb kiállították a meccsen, majd gúnyosan nyilatkozott a játékvezetőről.

José Mourinho gúnyosan „a világ egyik legjobb játékvezetőjének” nevezte Clément Turpint, miután a Fenerbahce edzőjét kiállították a Manchester United elleni 1-1-re végződött találkozón.

José Mourinho a bíróval gúnyolódott

Mourinho piros lapot kapott, miután hevesen reklamált, amikor úgy gondolta, csapatának tizenegyest kellett volna kapnia a második félidőben. A meccs hátralévő részét a lelátóról nézte, de utána elárulta, hogy meglátogatta Turpint, hogy megkérdezze, miért is állította őt ki – írja Guardian.

„A játékvezető valami hihetetlen dolgot mondott nekem” – árulta el Mourinho. „Azt állította, egyszerre látja az akciót a büntetőterületen belül, és az én viselkedésemet az oldalvonalnál. Gratulálok neki, mert teljesen lehetetlen.

A játék során, 100 mérföld per órás sebességgel az egyik szemével a szituációra figyelt, másik szemével pedig az én viselkedésemre a padon. Ezt a magyarázatot adta nekem, és ezért ő a világ egyik legjobb játékvezetője.”

A portugál edző hozzátette, szerinte a legjobb, amit tehet, hogy elhagyja Fenerbahcét, és olyan klubhoz megy, amelyik nem játszik UEFA-versenyeken.

„Szóval, ha a tabella végén valamelyik angliai klubnak szüksége lesz menedzserre a következő két évben, készen állok az indulásra. Nem akarok mást mondani – fantasztikusan játszottunk egy sokkal jobb erőkből álló csapat ellen.”

Forrás: www.origo.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here