Háremhölgy vagy? Nézzük mit írnak rólad a csillagok!

Szulejmán előtt és az ő idejében, portáján is voltak csillagászok, akik a csillagok megfigyeléséből következtettek, előre jelezték a gyermekszületést, a háború kezdésének megfelelő időpontját. A csillagjegyekből megjósolták a háremhölgyeknek, hogyan tehetik boldoggá urukat, párjukat. Ezek a jóslatok ma is érvényesek, csak figyelj és olvasd a neked szólót! 

YAY – NYILAS

november 22. – december 21.

A YAY hölgyek kíváncsiak, játékosak, könnyedek. A kalandok nem állnak tőle messze, de azért nem adja könnyen magát, ahhoz, hogy ágyba vigyék, meg kell érte harcolni. Fontos, hogy a férfi, az férfi legyen! Akit választ, annak érdemesnek kell lennie a vele való együttlére. Kiismerhetetlen, de a varázsa mindig megvan, amit a párja nem tud nélkülözni. Ez lehet egy érintés, egy illat, szín, vagy csábító pillantás.

OGLAK – BAK

december 22. – január 19.

Domináns a párkapcsolatban, irányító, határozott személyiség. Határozottsága, keménysége azonban egy érzéki hölgyet takar. Alig várja, hogy a kedvese átölelje. Az Oglak hölgyek különlegessége, hogy szívükhöz csak annak van kulcsa, aki úgy tud bánni velük, hogy egy szerelmes, kacér, nővé váljon, de mégse érezze, hogy elveszíti határozottságát, irányító szerepét. Ha jó partnere van, tudja fékezni domináns szerepét.

KOVA – VÍZÖNTŐ

január 20. – február 19.

Távolságtartó, zárkózott, hölgy a Kova szülöttje. Párjuktól sok kedvességet szeretetet kapnak. Zárkózottsága miatt az érzelmeit nehezen fejezi ki. A párjának sokat kell tennie azért, hogy boldognak lássa. Ha megnyílnak, párjuknak meglepetést is okozhatnak tettükkel. Hűségüket, szerelmüket kifejezhetik egy-egy szexis tánccal, sztriptízzel, amitől a párja teljesen lázba jön.

Folytatás >>>

Forrás: nokorszak.hu