Varga Kevin a török szövetség segítségével bontott szerződést klubjával, ugrásra készen várja az ajánlatokat

Kép forrása: archiv.dvsc.hu

A török szövetség közbenjárásával bontotta fel szerződését a Kasimpasával Varga Kevin, aki mindenképp légiósként folytatná pályafutását.
A 13-szoros magyar válogatott támadó 2020 őszén került a török első osztályban szereplő Kasimpasához, a tavaszt azonban már a svájci Young Boysnál töltötte, mint a közmédiának elárulta, nem véletlenül.

„Már januárban érződött, hogy már nem olyan a viszony a törökökkel, amilyen azelőtt volt, és az idő szűke miatt akkor a kölcsönjáték volt a legjobb megoldás mind a két félnek, így jött szóba a Young Boys” – elevenítette fel a csapatváltás körülményeit Varga.

Hozzátette, a kölcsönszerződés lejárta és a visszatérés után egyértelművé vált, csak a kontraktus felbontásával juthat hozzá ahhoz az összeghez, amivel a Kasimpasa korábbról tartozott neki, végül a török szövetség közbenjárásával ez sikerült is.

Ami a folytatást illeti, „hasonló jellegű csapatban” képzeli el magát, és a keresést jócskán megkönnyíti, hogy immár szabadon igazolható játékosként tárgyalhat az érdeklődőkkel.

„Nem kell értem átigazolási díjat fizetni, bízunk benne, hogy így lesz lehetőségem akár a török bajnokságban, akár hasonló típusú pontvadászatban. Ez a prioritás” – így a 26 éves támadó, aki leszögezte, mindenképp légiósként folytatná pályafutását.

„Minden nap készen állok, tehát ha érkezik egy hivatalos ajánlat, ami mindenkinek megfelel, akkor ugrásra készen vagyok. Nyilván közelednek a bajnoki rajtok, valahol már el is kezdődött a bajnokság, de elkapkodni sem szeretnénk, jó döntést akarunk hozni” – mondta.

A Transfermarkt statisztikái szerint Varga 55 mérkőzésen lépett pályára a Kasimpasában, hat gól és négy gólpassz fűződik a nevéhez, míg a Young Boysnál hat találkozó jutott neki tavasszal.

Forrás: m4sport.hu