Négy árván maradt testvér szívfacsaró története

Fotó: Tv2

Vajon mennyi szenvedést bír el a gyermeki szív? A négy árván maradt testvér mindenét elveszítette. Amikor összecsapnak a hullámok a fejük felett, a legváratlanabb helyről kapnak segítséget. A Testvérek című török sorozat 15.40-től látható minden hétköznap a TV2-n, ismétlés 22.00-tól az Izaura Tv-n.

Szerény körülmények között, de nagy boldogságban neveli négy gyermekét a takarítónő Hatice és Veli, az építőipari munkás. Közülük a legidősebb a 19 éves Kadir, őt követi a 17 esztendős ikerpár, Ömer és Asiye, valamint a 6 éves kishúguk, Emel. Egyik nap Hatice kellemetlen helyzetbe kerül, rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt. Nem sokkal később a négy testvér tragikus körülmények között elveszíti a szüleit. Nem is sejtik, hogy a halálukban milyen szerepet játszott az apjuk egykori főnöke, Akif Atakul.

Kedvcsinálónak itt a sorozat beharangozója:

Vajon mennyi szenvedést bír el a gyermeki szív? A négy árván maradt testvér mindenét elveszítette, csak ők maradtak egymásnak. Miközben a szüleiket gyászolják, igyekeznek egymást, különösen a kis Emelt segíteni ebben a nehéz helyzetben. A hullámok azonban összecsapnak a fejük felett: kiderül, hogy tartozásaik vannak, a nagybátyjuknál sem maradhatnak, Kadir elveszi a munkáját, a kis Emel pedig megbetegszik.

Folytatás

Forrás: www.blikk.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here