A Szulejmán sztárja és szép felesége szerelmes fotókon: a törökök álompárja 2009 óta házas

Fotó: Instagram/Bergüzar Korel

Halit Ergenç és Bergüzar Korel 2009-ben vállalták fel szerelmüket.

Halit Ergenç és Bergüzar Korel amellett, hogy Törökország kedvelt színészei közé tartoznak, igazi álompárnak is számítanak, 2009 óta élnek boldog házasságban. Nemcsak a hazájuk lakosai, hanem a magyar nézők szívébe is belopták magukat a TV2-n futó Seherezádé című sorozatukkal, de a színészt sokan ismerhetik az RTL Klubon futó Szulejmánból is.

Halit Ergenç és felesége A két színész, amikor 2003-ban megismerkedett, mind a ketten más emberekkel éltek kapcsolatban. Amikor a Seherezádét forgatták együtt, a színész házassága megromlott, bár azt pletykálták, hogy a kolléganőjével csalta a feleségét, de ezt tagadták. Csak azután szerettek egymásba, miután Ergenç házassága végleg megromlott.2009-ben keltek egybe, egy évvel később megszületett fiuk, Ali. Utána sokáig nem vállaltak újabb gyereket, ám 2020-ban megszületett második gyerekük, aki a Han nevet kapta. Meglepetésként érte őket a hír, amikor kiderült, hogy Korel ismét várandós, akkor egy kislányt hordott a szíve alatt, a pici 2021-ben született meg, és Leylának keresztelték el.A két sztár odáig van egymásért, Korel a Hürriyet’s Kelebek Magazinnak árulta el, mit szeret a férjében.- Megértő ember. Halit az a személy, aki emlékeztet az értékeimre még azokban a pillanatokban is, amikor túl szigorú lennék önmagammal.

Azt is kérdezték tőle, hogy tudják a kapcsolatukat ilyen erősen tartani, miközben rengetegen kíváncsiak rájuk. Erre azt válaszolta, hogy muszáj volt bezárkózniuk, ezt az évek alatt tanulta meg.Képes összeállításunkban Halit Ergenç és Bergüzar Korel közös fotóit nézheted meg.

Forrás: femina.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here