A szinkron, amitől nem bosszúsak, hanem szerelmesek leszünk

Októbertől egy újabb, ráadásul egészen kivételesen szép, mutatós török sorozat került a hazai tévés palettára. A Bosszú vagy szerelem azonban nem csak látványsorozat, és a részről részre egyre inkább szövevényessé, drámaibbá váló történetnek a magyar szinkron ad igazi mélységet és erőt. Arina Karenina írása.

Makranczi Zalán immáron harmadszor kölcsönzi a hangját Kivanc Tatlitugnak, akit lassan mással már el sem tudnánk képzelni. Az első részek alapján ebben a sorozatban nem várhatunk tőle olyan mély, drámai alakítást, mint a Kuzey Güneyben, sokkal inkább a Tiltott szerelem vicces és könnyed karakterére emlékeztet Cesur figurája. Mindenesetre Zalán játéka a megszokott magas színvonalat hozza.

Tuba Büyüküstün a harmadik szinkronhangját kapta meg, a Bosszú vagy szerelemben Sipos Eszter Anna alakítja. Mindhárom sorozata a TV2 Csoport csatornáihoz köthető, ezért érdekes kérdés, hogy miért nem találtak számára állandóan hangpárt. Talán az lehet az oka, hogy a színésznő egy igazi átváltozó művész, minden szerepében teljesen más külsővel láthatjuk. Ebben a sorozatban tökéletes illik hozzá a magyar színésznő finom, lágy hangszíne, amiben Sühan vagánysága is megvan jócskán.

Tuba bátyjának, Korhannak, Dózsa Zoltán (balra) kölcsönzi a hangját, aki egyszerűen zseniálisan hozza a kicsit ügyefogyott, ám a családjáért bármire hajlandó férfi karakterét. Nagyon széles érzelmi skálát kell megjelenítenie, amivel egy percig sincs gondja, élvezet minden jelenetben hallgatni, amiben szerepel.

Folytatás

Forrás: musorvizio.blog.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here